Gakpo vlak voor tijd naar de kant gehaald door Schmidt: 'Waarom? Geen idee'

Gakpo vlak voor tijd naar de kant gehaald door Schmidt: 'Waarom? Geen idee'

16-09-2021 23:55
40

Cody Gakpo baalt van het gelijkspel tegen Real Sociedad en vindt dat er meer in had gezeten voor PSV. De aanvaller vindt het echter lastig om de vinger op de zere plek te leggen na afloop van het duel.

PSV pakte in de eerste helft de voorsprong via Mario Götze, maar zag Sociedad met twee snelle treffers langszij komen. Gakpo zorgde in de tweede helft voor de 2-2, maar hier bleef het bij. "Ik denk dat we bij de tweede ballen en 50/50-duels niet scherp genoeg waren. Dan krijg je twee goals om je oren", vertelt hij voor de camera van Veronica.

Wedden

Meer odds

PSV zocht in de tweede helft naar de overwinning, maar mocht uiteindelijk blij zijn met een punt. Mikel Oyarzabal miste in de absolute blessuretijd oog in oog met Joël Drommel, na een dramatische fout van Olivier Boscagli. "We hebben hard gevochten, maar het was niet genoeg", vervolgt Gakpo. "Sociedad stond goed, maar we hadden de ruimtes beter kunnen benutten. Dat deden we bij vlagen, maar grote kansen leverde het vaak net niet op."

Waarom het bij PSV af en toe niet zo lekker liep, vindt Gakpo lastig te verklaren. "In sommige wedstrijden gaat dat gewoon zo. Daar moeten we aandacht aan besteden. De slordigheden moeten eruit, dan hadden we meer kunnen creëren", zo geeft hij aan. Vlak voor tijd haalde trainer Roger Schmidt Gakpo naar de kant. "Waarom ik gewisseld werd? Geen idee, maar we hebben iedereen nodig."