Summerville en Harroui maken debuut en behalen allebei geen bevredigend resultaat

17-09-2021 23:28
10

Crysencio Summerville en Abdou Harroui hebben vrijdagavond hun debuut gemaakt voor respectievelijk Sassuolo en Leeds United. Ze wisten allebei echter geen overwinning te boeken.

Newcastle United - Leeds United 1-1
Toen Summerville in de 67ste minuut het veld betrad bij de bezoekers, waren alle goals van de wedstrijd al gemaakt. Raphina zette Leeds in de dertiende minuut met een afstandsschot op voorsprong, waarna Allan Saint-Maximin op slag van rust in de kleine ruimte gelijk wist te maken. De bij Feyenoord opgeleide Summerville wist een aantal goede acties te maken, maar kon niet bepalend worden.

Sassuolo - Torino 0-1
Harroui debuteerde net als Summerville op vrijdagavond. De van Sparta overgekomen middenvelder kreeg een kwartier speeltijd van trainer Alessio Dionisi, toen de 0-0 stand nog op het scorebord stond. Dat veranderde echter na de entree van Harroui: de 23-jarige middenvelder zag van dichtbij hoe Marko Pjaca de bal in de verre hoek krulde. Dat was de enige goal van de wedstrijd.