De Boer kijkt met verbazing naar Liverpool: 'Dacht dat hij er niet zoveel van kon'

De Boer kijkt met verbazing naar Liverpool: 'Dacht dat hij er niet zoveel van kon'

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 16:26za 18-09-2021 om 16:26

Ronald de Boer moet toegeven dat hij niet had verwacht dat Mohamed Salah zou uitgroeien tot één van de beste spelers van de Premier League. De Nederlandse oud-international was in het verleden niet heel enthousiast over de aanvaller van Liverpool.

Salah was dit seizoen alweer goed voor drie goals en twee assists in vier Premier League-duels. "Toen bij Chelsea vond ik het echt zo'n speler die met vertrouwen best gevaarlijk was, maar dat je denkt: hij kan eigenlijk helemaal niet zo veel. Maar hij heeft me echt doen verbazen bij Liverpool. Het is een geweldenaar. Het is niet alleen maar geluk, en 'het vertrouwen hebben'. Hij heeft gewoon kwaliteit. De aannames, het is een goede voetballer."

De Boer denkt dat de 29-jarige Egyptenaar perfect in het pulletje valt bij manager Jürgen Klopp en The Reds. "Dat zie je wel vaker dat een speler bij de ene club excelleert en bij de andere totaal niet. Philippe Coutinho vind ik een geweldige speler bijvoorbeeld, Timo Werner een beetje. Soms past het jasje en soms niet."

Salah en Liverpool nemen het zaterdagmiddag op tegen Crystal Palace.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws