'Tegenvaller PSV: vermoedelijk afvaller voor Eredivisie-topper tegen Feyenoord'

'Tegenvaller PSV: vermoedelijk afvaller voor Eredivisie-topper tegen Feyenoord'

18-09-2021 16:17 Laatste update: 18:06
100

PSV kan in de Eredivisie-topper tegen Feyenoord waarschijnlijk niet over Phillipp Mwene beschikken. De Oostenrijkse vleugelverdediger ontbrak zaterdag op de afsluitende training van de Eindhovenaren, meldt NU.nl.

Mwene kwam niet zonder kleerscheuren uit de Europa League-clash met Real Sociedad van donderdagavond (2-2). Hij moest zich in dat duel na 68 minuten laten vervangen door Jordan Teze. Dat is ook zijn meest logische vervanger als Mwene niet kan spelen tegen Feyenoord. 

PSV kan sowieso niet beschikken over Ibrahim Sangaré, die tijdens de interlandperiode een liesblessure opliep en ook de wedstrijden tegen AZ (0-3) en Real Sociedad al miste. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de balafpakker zaterdag wel weer op het trainingsveld stond. De Ivoriaan trainde nog wel individueel, maar ligt op schema om op korte termijn weer aan te sluiten.

PSV is na vier speelrondes nog foutloos in de Eredivisie. Feyenoord behaalde zes punten in drie duels. De topper begint zondag om 14.30 uur in het Philips Stadion.