Dumfries kan geluk niet op en kan lachen: 'Die fout maak ik niet weer!'

Dumfries kan geluk niet op en kan lachen: 'Die fout maak ik niet weer!'

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 21:15za 18-09-2021 om 21:15

Laatste update: zaterdag 18 september 2021 om 21:30za 18-09-2021 om 21:30

Denzel Dumfries kan zijn geluk niet op na zijn basisdebuut voor Internazionale. De voormalig PSV'er was één van de uitblinkers tijdens de overtuigende 6-1 zege op Bologna in de Serie A.

Dumfries gaf na zes minuten de assist bij de 1-0 en hij was ook betrokken bij de 3-0. Dat de rechtsback nog een grote kans onbenut liet, mocht de pret niet drukken. "Ik ben heel gelukkig", zegt hij tegen DAZN. "Het was een goede wedstrijd. Na de nederlaag tegen Real Madrid moesten we ons oprichten. We hebben het als team uitstekend gedaan."

De Oranje-international stelt dat hij een duidelijke opdracht meekreeg van trainer Simone Inzaghi. "Ik moet mee opkomen en aanvallen, het veld zo breed mogelijk maken. Het was mijn eerste basisplaats, maar ik voel me goed bij mijn teamgenoten. Ze hebben mij een warm welkom gegeven en al veel geholpen. Ik ben blij om hier te zijn."

Dumfries is in Milaan de opvolger van Achraf Hakimi, die naar Paris Saint-Germain is vertrokken. "Hij heeft het vorig jaar heel goed gedaan. Ik ben er trots op dat ik hier mag spelen, het is een geweldige club met fantastische fans."

Overigens ging Dumfries tijdens zijn presentatie bij Inter in de fout. Toen hij de vraag kreeg of hij al een beetje Italiaans sprak, antwoorde hij in het Spaans 'un poquito'. "Ik heb inmiddels de nodige Italiaanse woorden geleerd, het gaat al beter. Die fout maak ik niet nog een keer!"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws