Dessers treitert PSV-aanhang na late Feyenoord-goal: 'Shirtje ruikt naar bier'

Dessers treitert PSV-aanhang na late Feyenoord-goal: 'Shirtje ruikt naar bier'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 17:58zo 19-09-2021 om 17:58

Cyriel Dessers zal zijn eerste Eredivisie-minuten voor Feyenoord niet snel meer vergeten. De Belgische huurling viel in, scoorde meteen en werd door PSV-supporters bekogeld met bier.

Dessers bepaalde de eindstand op 0-4 in het Philips Stadion. Hij vierde zijn goal door de cornervlag te pakken en zijn armen in de lucht te steken, tot woede van een aantal PSV-fans die tegen moesten worden gehouden door stewards van de Eindhovense club.

Na afloop had Dessers een glimlach van oor tot oor. "Dit is een supermooi gevoel. Ik ben heel blij. De kop is er redelijk snel af. Dus dat is een goed gevoel", reageert hij voor de camera van ESPN. "Mijn shirtje ruikt naar bier, maar dit hoort erbij. Dat maakt de wedstrijd ook speciaal."

Feyenoord boekte zondagmiddag de grootste overwinning op PSV in vijftig jaar. Dessers: "Winnen in Eindhoven is sowieso niet simpel. Ik kon hier mijn energie kwijt. Trainer Arne Slot wil misschien nog wat meer energie. Als je ook ziet hoe Jens Toornstra altijd blijft doorjagen. Dat laat zien hoe de trainer Feyenoord wil zien spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws