Clubtopscorer Pröpper moet er nog drie voor zich dulden: 'Kan ik hebben, haha'

Clubtopscorer Pröpper moet er nog drie voor zich dulden: 'Kan ik hebben, haha'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 19:05zo 19-09-2021 om 19:05

Laatste update: zondag 19 september 2021 om 19:08zo 19-09-2021 om 19:08

Niet Ricky van Wolfswinkel of een andere aanvaller is clubtopscorer van FC Twente, maar een verdediger. Robin Pröpper heeft in vijf wedstrijden vier keer gescoord. Tegen Vitesse was het twee keer raak.

"Ik doe niet heel veel anders", zegt Pröpper voor de camera van ESPN. "Er worden steeds meer geintjes over gemaakt, maar ik doe gewoon mijn taak. Ik baal van de tegentreffer. Natuurlijk kop ik ze binnen of weet ik veel, maar het is makkelijk praten. Daar sta ik ook voor. Hoe ze binnen vallen maakt me niet uit, als we maar punten pakken."

Pröpper moet alleen Sébastien Haller (Ajax), Bryan Linssen (Feyenoord) en Henk Veerman (Heerenveen) voor zich dulden op de topscorerslijst. "Die drie kan ik hebben, haha. Ik concentreer me op andere dingen als je het niet erg vindt."

Bij Vitesse zijn de druiven zuur. Riechedly Bazoer baalt als een stekker van de 1-4 nederlaag. "Tja, ik weet het ook niet. We begonnen heel matig, het is nu moeilijk te zeggen. We waren niet goed genoeg. Je moet altijd honderd procent scherp zijn, dan loop je achter de feiten aan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws