AZ-echec betekent drie op een rij voor ontgoochelde Wijndal: 'Zal eens niet, hè'

AZ-echec betekent drie op een rij voor ontgoochelde Wijndal: 'Zal eens niet, hè'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 19:08zo 19-09-2021 om 19:08

Laatste update: zondag 19 september 2021 om 19:11zo 19-09-2021 om 19:11

Owen Wijndal baalt als een stekker van de nederlaag van AZ bij Heracles Almelo. De Alkmaarders leken met tien man een punt binnen te harken, maar in de slotseconden ging het alsnog mis door een wereldgoal van Rai Vloet.

"Vandaag zat weer heel veel tegen, gezien de rode kaart (voor Jordy Clasie, red.) en de goal in de laatste minuut", reageert Wijndal bij ESPN. Hij was ook niet blij geweest met een gelijkspel. "Dan waren we nog niet tevreden, want hier moeten we gewoon winnen. Het maakt niet uit met hoeveel man we staan. Gewoon winnen."

Wijndal speelde in Almelo de derde wedstrijd sinds zijn terugkeer. Net als na de nederlaag tegen PSV (0-3) en het gelijkspel tegen Randers FC (2-2) stond de aanvoerder teleurgesteld voor de camera. "Dit resultaat is het ergst, ook omdat het nu de derde keer op rij is. Na PSV zat ik nog niet met veel teleurstelling, omdat ik vond dat we wel goed voetbalden. Nu domineerden we eigenlijk ook, alleen werd het lastig na de rode kaart. En dan scoren zij direct. Het zal eens niet, hè."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws