Ten Hag en Ajax doen aan 'klantenbinding': 'Niet makkelijk en vraagt wat van ons'

Ten Hag en Ajax doen aan 'klantenbinding': 'Niet makkelijk en vraagt wat van ons'

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 07:39ma 20-09-2021 om 07:39

Laatste update: maandag 20 september 2021 om 08:00ma 20-09-2021 om 08:00

Erik ten Hag vindt dat Ajax tegen SC Cambuur aan 'klantenbinding' heeft gedaan. De 51-jarige coach ziet dat de Amsterdammers het publiek zaterdagavond goed hebben vermaakt.

Ajax versloeg Cambuur in eigen huis met 9-0, wat uiteraard voor tevredenheid bij Ten Hag zorgt. "Ik denk dat we aan klantenbinding hebben gedaan", laat hij na afloop optekenen door De Telegraaf. "Het resultaat is het belangrijkste, maar vanzelfsprekend wil je ook de mensen entertainen. En dat heeft Ajax gedaan."

Na de monsterzege op Sporting Portugal (1-5) wil Ten Hag meer zien van zijn spelers in de nationale competitie. "We hebben geëist de intensiteit van de Champions League mee te nemen naar de Eredivisie", legt hij uit. "Dat is niet makkelijk en vraagt wat van onszelf, maar het heeft niks met de tegenstander te maken, maar alleen met Ajax. De spelers zijn tot aan het einde toe hongerig gebleven en dat vind ik een prima ontwikkeling, waarvan ik hoop dat we die kunnen voortzetten."

Na de overwinning op Cambuur wacht dinsdag alweer de volgende wedstrijd voor Ajax: de huidige koploper van de Eredivisie gaat dan op bezoek bij Fortuna Sittard.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws