Koeman wint interne Barça-strijd 'nooit meer': 'Z'n vrouw zelfs huilend op tv'

Koeman wint interne Barça-strijd 'nooit meer': 'Z'n vrouw zelfs huilend op tv'

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 08:47ma 20-09-2021 om 08:47

Laatste update: maandag 20 september 2021 om 09:21ma 20-09-2021 om 09:21

Youri Mulder denkt dat Ronald Koeman de interne strijd bij FC Barcelona nooit meer gaat winnen. Als de analist zelf in de positie van Koeman zat, zou hij opstappen.

In Spanje gaat het de laatste dagen over de toekomst van Koeman. Na de nederlaag tegen Bayern München in de Champions League (0-3) staat de geboren Zaandammer onder druk. President Joan Laporta zou opnieuw twijfelen aan Koeman. "Dit gaat Koeman nooit meer winnen", vertelt Mulder bij Rondo.

"Als het zó ver gaat dat ze je vernederen zoals hier gebeurt... Zelfs zijn vrouw komt huilend op tv", gaat de oud-spits verder. Vervolgens richt hij zich tot Marco van Basten, die ook aan tafel zit. "Marco, als ik tegen jou zou zeggen: we gaan kijken of we een ander kunnen vinden in twee weken tijd. Als we die niet vinden, mag je blijven. Dan zeg je toch: bekijk het lekker."

Ronald de Boer denkt dat een exit van Koeman bij Barça geen grote gevolgen heeft voor zijn trainersloopbaan. "Hij heeft gewoon een heel erg goede naam", stelt De Boer. "Als hij hier wordt weggestuurd heeft hij binnen een week weer een andere club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws