Breaking news

AZ kan vizier verleggen na krappe zege bij Cluj en heeft plek 1 stevig in handen

Elia en ADO in wachtkamer: 'Ik wil de club helpen waar mogelijk'

Elia en ADO in wachtkamer: 'Ik wil de club helpen waar mogelijk'

Gepubliceerd: dinsdag 21 september 2021 om 09:56di 21-09-2021 om 09:56

Eljero Elia is op de hoogte van de moeizame financiële situatie van ADO Den Haag, maar hij wil zijn jeugdliefde dolgraag helpen. Dinsdag verschijnt de dertigvoudig Oranje-international daarom op het trainingsveld van de Hagenaars.

Onder meer VoetbalPrimeur meldde dinsdagochtend dat ADO en Elia hopen op een hereniging, maar dat alles afhangt van een overname. "Natuurlijk zou het prachtig zijn om mijn carrière af te sluiten bij de club waar het voor mij allemaal begon, maar in deze fase wil ik ADO Den Haag helpen waar mogelijk", legt de 34-jarige vleugelaanvaller uit op de clubsite. "Daarom heb ik besloten om nu alvast bij ADO Den Haag te zijn. Op dit moment kijk ik er vooral naar uit om met de groep mee te trainen en wat er verder gaat gebeuren wacht ik rustig af."

ADO stelt dat zowel club als speler noodgedwongen in de wachtkamer zitten. 'Hoewel beide partijen het graag zouden willen, maakt de huidige situatie waarin ADO Den Haag verkeert het niet mogelijk om spelers toe te voegen aan de selectie', schrijft de club. 'Toch wil de dertigvoudige Oranje-international betrokken zijn bij ADO Den Haag en heeft hij besloten mee te gaan trainen met de eerste selectie.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws