De Mos voorspelt nipte zege en remise PSV: 'Feyenoord-tactiek wordt overgenomen'

De Mos voorspelt nipte zege en remise PSV: 'Feyenoord-tactiek wordt overgenomen'

Gepubliceerd: dinsdag 21 september 2021 om 10:34di 21-09-2021 om 10:34

PSV krijgt het in de week na de harde nederlaag tegen Feyenoord niet makkelijk tegen Go Ahead Eagles en Willem II. Dat voorspelt Aad de Mos, die de Eindhovenaren een waarschuwing geeft.

De Mos zegt tegen het Eindhovens Dagblad dat PSV het woensdagavond lastig gaat krijgen tegen Go Ahead. "Daar ben ik van overtuigd", aldus de oud-trainer. "Kees van Wonderen is een tactisch zeer sterke coach. Hij heeft de wedstrijd tegen Feyenoord ook gezien en veel ploegen zullen die tactiek overnemen."

"Ik heb Go Ahead negentig minuten gezien tegen PEC Zwolle", vervolgt De Mos. "Ar zit veel voetbal en snelheid in dat elftal. PSV maakt het spel niet graag. Ze willen snel voor komen, dan gaan leunen en vanuit de omschakeling spelen. Dus PSV zal ook in de kleine wedstrijden problemen hebben als ze niet goed schakelen en Ibrahim Sangaré er niet bij is."

Willem II
Na de midweekse speelronde volgt voor PSV komende zaterdag weer een uitwedstrijd, in Tilburg tegen Willem II. De Mos verwacht géén overwinning. "Dat zal een gelijkspelletje worden. Willem II is een lastige tegenstander. Fred Grim is ook een slimme trainer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws