'Masturberende Lille-fan in de problemen: mogelijk gevangenisstraf en megaboete'

'Masturberende Lille-fan in de problemen: mogelijk gevangenisstraf en megaboete'

21-09-2021 18:30
73

De wedstrijd tussen RC Lens en Lille OSC werd ontsierd door schermutselingen op de tribunes. Fans wilden met elkaar op de vuist en een Lille-supporter wordt zelfs vervolgd, aangezien hij naar verluidt masturberend richting de Lens-fans stond.

Dat meldt La Voix du Nord. Tijdens de derby tussen Lens en Lille liep het op de tribunes volledig uit de hand. Na onderzoek gaat de Franse politie zelfs over tot vervolging van een Lille-fan. Die stond richting de Lens-fans te masturberen. Dit kwam onder de aandacht van de politie, nadat een foto rondging op social media. Op de tribunes naast het Lille-vak zaken meerdere families met Lens-supporters.

De man wordt vervolgd voor zijn seksuele handelingen, een misdaad die tot een gevangenisstraf van één jaar kan leiden. Daarnaast kan de politie hem een boete van 15.000 euro opleggen. Er lopen meerdere onderzoeken naar het gedrag van de verschillende supporters. Zo gingen er fans het speelveld op en werden er allerlei dingen op het veld gegooid. Daarnaast brachten meerdere fans een Nazi-groet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie