'Timber was niet helemaal lekker, 10 minuten voor aanvang hoorde ik het'

'Timber was niet helemaal lekker, 10 minuten voor aanvang hoorde ik het'

22-09-2021 07:30
35

Perr Schuurs is bij Ajax voorbijgestreefd door Jurriën Timber, maar maakt zich geen zorgen over zijn speeltijd. De Limburger mocht dinsdagavond uitgerekend tegen zijn jeugdliefde Fortuna Sittard weer eens negentig minuten spelen: dat had hij te danken aan het wegvallen van Timber, maar Schuurs vertrouwt erop dat hij nog veel meer kansen gaat krijgen dit seizoen.

Ajax-trainer Erik ten Hag moest vlak voor de aftrap in Sittard een wijziging in zijn opstelling aanbrengen, nadat Timber afhaakte in de warming-up. "Ik hoorde in de warming-up dat Jurriën niet helemaal lekker was en tien minuten voor het begin van de wedstrijd werd me verteld dat ik zou beginnen", wordt de centrale verdediger geciteerd door De Telegraaf.

Ajax won moeiteloos met 0-5 en Schuurs speelde de wedstrijd van begin tot eind uit, nadat hij zaterdag al één helft had meegedaan tijdens de 9-0 tegen SC Cambuur. "We spelen zo veel wedstrijden, dus mijn kansen komen wel." Een transfer tijdens de winterstop is dan ook niet waarschijnlijk. "Een verhuur is geen optie, ook niet in de winter", aldus de resolute Schuurs.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie