Trauner prijst nieuwe Feyenoord-maatjes: 'Alsof we een extra verdediger hebben'

Trauner prijst nieuwe Feyenoord-maatjes: 'Alsof we een extra verdediger hebben'

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 08:56wo 22-09-2021 om 08:56

Feyenoord bouwt dit seizoen op een Rotterdams-Oostenrijks-Argentijns fundament: als doelman Justin Bijlow samen met het centrale duo Gernot Trauner-Marcos Senesi op het veld staat, houdt Feyenoord vooralsnog steevast de nul. Trauner is lyrisch over zijn kompanen.

De vijfvoudig international van Oostenrijk werd deze zomer losgeweekt bij LASK Linz en is direct uitgegroeid tot steunpilaar in De Kuip. Hij kan het prima vinden met Senesi. "Het is altijd afwachten, maar wat meehelpt, is dat Marcos en ik toch al redelijk ervaren zijn. We weten wat er van ons wordt verwacht", laat hij weten aan Voetbal International.

Trauner en Senesi worden bovendien in de rug gesteund door kersvers Oranje-international Bijlow. "Als bonus hebben we Justin. Ik ben in heel mijn leven nog niet een keeper tegengekomen die zo goed en zo compleet is als hij", aldus de lyrische Trauner. "Het is net alsof we met hem nog een extra centrale verdediger hebben."

Met Bijlow, Trauner en Senesi in de ploeg won Feyenoord zondag met 0-4 bij PSV. De Rotterdammers spelen nu drie thuiswedstrijden op rij – tegen sc Heerenveen, Slavia Praag en NEC – en gaan vlak voor de interlandbreak nog op bezoek bij Vitesse.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: Trauner is de beste Eredivisie-transfer van afgelopen zomer

Eens
83%
Oneens
17%
(1379 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws