Van Mieghem 'bijna gestalkt' door Jan Smit: Vooral toen ik op vakantie was

Van Mieghem 'bijna gestalkt' door Jan Smit: "Vooral toen ik op vakantie was"

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 09:37wo 22-09-2021 om 09:37

Daryl van Mieghem besloot afgelopen zomer om na ruim vier jaar De Graafschap te verkassen naar Keuken Kampioen Divisie-concurrent FC Volendam. Zanger Jan Smit – tevens bestuurslid van Het Andere Oranje – heeft daar een voorname rol in gespeeld, vertelt Van Mieghem aan NH Nieuws.

De 31-jarige buitenspeler vertelt lachend dat hij 'bijna gestalkt' is door Smit. "Veel appjes en belletjes, vooral toen ik op vakantie was... Nee, dat is alleen maar leuk. Als iemand zo enthousiast is om je binnen te halen, dan geeft dat een heel goed gevoel", aldus Van Mieghem.

De geboren Amsterdammer had echter ook een andere reden voor zijn transfer: de reistijd naar zijn werk is sinds deze zomer een stuk korter geworden. "Daarnaast reed ik iedere dag heen en weer naar Doetinchem. Nu is het lekker dat je gewoon in een half uurtje thuis bent."

Van Mieghem is prima begonnen aan zijn avontuur bij FC Volendam. In zijn eerste zes wedstrijden was hij goed voor vijf goals, al moest hij het laatste duel met VVV-Venlo missen vanwege een schorsing.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws