'Tegen PSV worden we bevraagd, ze zijn getergd na die nederlaag bij Feyenoord'

'Tegen PSV worden we bevraagd, ze zijn getergd na die nederlaag bij Feyenoord'

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 11:24wo 22-09-2021 om 11:24

Go Ahead Eagles-trainer Kees van Wonderen wil een voorbeeld nemen aan Benfica tegen PSV. De coach wil echter niet dat zijn ploeg gaat 'matennaaien', zoals de Portugezen deden in Eindhoven.

Go Ahead en PSV staan dinsdagavond tegenover elkaar in een midweekse Eredivisie-speelronde. "Ik vrees dat we tegen PSV gedwongen worden ons aan te passen", vertelt Van Wonderen tegenover De Stentor. "Vijf verdedigers? Ik denk het niet. Benfica was onverzettelijk en dat moeten wij ook zijn. Maar de manier waarop Portugezen dat doen - en tegenwoordig ook Spanjaarden - staat mij niet aan. Matennaaien, schreeuwen, kaarten aansmeren."

Van Wonderen verwacht dat PSV extra gebrand zal zijn om te winnen in De Adelaarshorst. "Tegen PSV zullen we worden bevraagd. Ze zijn getergd na die nederlaag tegen Feyenoord", stelt hij. "Een topclub verliest niet vaak twee keer achter elkaar en daarom zullen ze tegen ons vol gas geven. Anders raken ze in een crisis.''

De oud-verdediger zal wel een aantal andere spelers opstellen tegen PSV. "Een aantal spelers is niet gewend drie wedstrijden te spelen. We zullen dus wel wat wijzigen. We kijken naar de belastbaarheid van spelers en nemen geen onnodige risico's."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws