Weer slecht nieuws voor Koeman uit ziekenboeg: ook Alba-vervanger geblesseerd

Weer slecht nieuws voor Koeman uit ziekenboeg: ook Alba-vervanger geblesseerd

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 11:40wo 22-09-2021 om 11:40

De ziekenboeg van FC Barcelona zit weer wat voller. Linksback Alejandro Baldé heeft een lichte blessure opgelopen tegen Granada. Het is niet duidelijk hoelang de zeventienjarige verdediger precies uit de roulatie zal zijn.

Ronald Koeman stelde de jonge Baldé tegen Granada op als vervanger van de geblesseerde Jordi Alba. Nu heeft Baldé dus ook last van een kwetsuur. Barça meldt dat de jeugdinternational kampt met lichte rugklachten. De Catalaanse club stelt dat het nu nog niet duidelijk is hoelang Baldé uitgeschakeld is.

Het is dus nog maar de vraag of de linkspoot donderdag in actie kan komen tegen Cádiz. Het is te hopen voor Koeman dat Baldé fit is, want de opties voor de linksbackpositie zijn beperkt. Van de fitte spelers kan alleen Sergiño Dest goed uit de voeten op die plek. Dat betekent wel dat de rechtsbackpositie door iemand anders opgevuld moet worden bij Barça.

De ziekenboeg van Barcelona zit momenteel overvol. Martin Braithwaite, Ousmane Dembélé, Sergio Agüero, Pedri en Jordi Alba liggen allemaal uit de roulatie. Ansu Fati staat weer op het trainingsveld na een zware knieblessure.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws