'Het middenveld van PSV is los zand, Go Ahead heeft betere van het spel'

'Het middenveld van PSV is los zand, Go Ahead heeft betere van het spel'

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 19:50wo 22-09-2021 om 19:50

Marciano Vink is niet onder de indruk van het spel van PSV in het Eredivisie-duel bij Go Ahead Eagles. Vooral het middenveld van de Eindhovenaren krijgt kritiek, ondanks de 0-1 voorsprong in Deventer.

"Go Ahead Eagles heeft het betere van het spel", stelt Vink onomwonden vast bij ESPN. "Ik zie bij PSV geen combinaties, op sommige momenten is de organisatie helemaal weg. Max liep weer uit positie. Go Ahead voetbalt er eigenlijk redelijk eenvoudig doorheen. Als zij op het eind nog betere keuzes gaan maken.."

Vooral het middenveld van PSV kan niet bekoren. "Het klopt gewoon niet op het middenveld", oordeelt Vink. "Thomas moet denk ik de kar trekken, want Van Ginkel doet het niet. Of kan het niet, want het ziet er heel kwetsbaar uit. Ik wil ook duidelijk maken dat het niet alleen aan Thomas ligt, maar hij speelt op een positie waar hij meer moet doen dan dat hij brengt. Doan moet het brengen, maar doet het eigenlijk ook niet. Het is los zand."

Coach Roger Schmidt besloot halverwege in te grijpen. Jordan Teze en Armando Obispo hebben Max en Eran Zahavi vervangen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws