Van Ginkel hield geloof in goede afloop voor PSV: 'In voorgaande jaren ook'

Van Ginkel hield geloof in goede afloop voor PSV: 'In voorgaande jaren ook'

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 21:27wo 22-09-2021 om 21:27

Marco van Ginkel maalt niet echt om het matige spel van PSV tegen Go Ahead Eagles. De aanvoerder is vooral blij dat hij alsnog een zege uit het vuur wist te slepen voor zijn ploeg (1-2).

"Het was niet top vandaag, maar je wint wel. Soms heb je van die wedstrijden die je over de streep moet trekken. Het was dus niet top, maar ik ben blij met de overwinning", zegt Van Ginkel tegen ESPN. Hij beaamt dat het vooral voor rust niet goed was. "Positioneel stonden we niet goed. Ze maakten ons middenveld groot, waardoor zij telkens de tweede bal hadden. Ryan Thomas en ik hadden het lastig met de grote ruimtes. Dat deed Go Ahead goed."

"We waren zeker heel slecht aan de bal, we gaven heel veel foute ballen", geeft Van Ginkel toe, die na rust verbetering zag. "In de tweede helft stonden we beter en in de omschakeling konden we gevaarlijk worden." Toch sleepte PSV pas in de 86e minuut drie punten uit het vuur. "Je moet nooit opgeven", stelt de middenvelder. "Je ziet het: de bal valt goed en dan gaat-'ie erin. In de voorgaande jaren was dat ook altijd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws