Besiktas-ziekenboeg wordt voller en voller voor duel met Ajax: duo ook geblesseerd

Besiktas-ziekenboeg wordt voller en voller voor duel met Ajax: duo ook geblesseerd

23-09-2021 12:47
169

De ziekenboeg van Besiktas raakt overvol in aanloop naar het Champions League-duel met Ajax. Rachid Ghezzal en Welinton zijn de nieuwste toevoegingen aan de blessurelijst van de Turkse kampioen.

Ghezzal en Welinton hebben schade opgelopen aan hun hamstring tijdens het competitieduel met Adana Demirspor (3-3). Besiktas maakt niet duidelijk hoelang het duo uit de roulatie ligt. Het is in ieder geval zeer de vraag of Ghezzal en Welinton mee kunnen reizen naar Amsterdam voor het duel met Ajax van volgende week. Meestal duurt het herstellen van een hamstringblessure meerdere weken.

Door de kwetsuren van Ghezzal en Souza is de ziekenboeg van Besiktas overvol. Michy Batshuayi, Alex Teixeira, Domagoj Vida, Necip Uysal, Mehmet Topal en  Georges-Kévin N'Koudou staan momenteel al op de blessurelijst. De kans is dus goed aanwezig dat Besiktas met een gehavend elftal moet gaan aantreden tegen Ajax.

Het Champions League-treffen tussen de Amsterdammers en de Turkse grootmacht staat voor volgende week dinsdag op de rol. In de Johan Cruijff Arena wordt er dan om 18.45 uur al afgetrapt. Ajax staat momenteel eerste in Poule C, terwijl Besiktas de nummer drie is.