LIVE-discussie: De Jong stelt basisdebutant op, Heracles weer met AZ-beulen

LIVE-discussie: De Jong stelt basisdebutant op, Heracles weer met AZ-beulen

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 18:11do 23-09-2021 om 18:11

De donderdagavond wordt afgetrapt door Cambuur en Heracles Almelo, die in Leeuwarden de strijd met elkaar aangaan. Voor beide ploegen staat een veilige plaats in de middenmoot op het spel.

Jhondly van der Meer gaat zijn basisdebuut maken voor Cambuur. De zelfopgeleide verdediger moet opdraven omdat veel defensief ingestelde spelers niet mee kunnen doen. Zo zijn Erik Schouten, Marco Tol en Maxim Gullit niet beschikbaar. Van der Meer moet het samen met Calvin Mac-Intosh dicht zien te houden achterin.

Heracles-trainer Frank Wormuth heeft vier wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de thuiswedstrijd tegen AZ van afgelopen weekend (3-2 winst). De ploeg uit Almelo speelt nu met vier van de vijf spelers die destijds invielen en dat betekent dat Ruben Roosken, Orestis Kiomourtzoglou, Nikolai Laursen en Mo Amissi uit de ploeg verdwijnen. Giacomo Quagliata, Lucas Schoofs, Bilal Basaçikoglu en Delano Burgzorg spelen wél.

De opstellingen

Cambuur: Stevens; Schmidt, Mac-Intosh, Van der Meer, Bangura; Hoedemakers, Jacobs, Maulun; Breij, Boere, Kallon.

Heracles Almelo: Blaswich; Fadiga, Rente, Knoester, Quagliata; Schoofs, De La Torre, Vloet; Basaçikoglu, Sierhuis, Burgzorg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws