Update: PSV mist Madueke in Tilburg, Götze en Sangaré mogelijk inzetbaar

Update: PSV mist Madueke in Tilburg, Götze en Sangaré mogelijk inzetbaar

24-09-2021 15:34 Laatste update: 15:45
77

Voor PSV lonkt een flinke opsteker in aanloop naar de lastige uitwedstrijd tegen Willem II in de Eredivisie. Volgens het Eindhovens Dagblad maakt Ibrahim Sangaré mogelijk al in Tilburg zijn rentree.

De 23-jarige Ivoriaan keerde eerder deze maand met liesklachten terug van de interlandperiode. Zonder de balafpakker werd AZ (0-3) nog ruim aan de kant gezet, maar tegen Real Sociedad (2-2), Feyenoord (0-4) en ook Go Ahead Eagles (1-2 winst) werd hij node gemist. Tegen Willem II is Sangaré mogelijk weer van de partij en anders kan hij donderdag sowieso in het Europa League-duel met Sturm Graz zijn rentree maken, meldt het ED.

PSV bekijkt vrijdag of naast Sangaré ook Mario Götze en Noni Madueke in actie kunnen komen. De Duitse spelmaker liep een lichte blessure op in de topper tegen Feyenoord, terwijl de Engelse vleugelaanvaller uitviel in Deventer.

Update: Madueke is tegen Willem II niet inzetbaar, door de lichte spierblessure die hij opliep eerder deze week tegen Go Ahead Eagles. Roger Schmidt verwacht hem voor de interlandperiode wel terug, meldt het Eindhovens Dagblad. Götze en Sangaré hebben de training op vrijdag meegedaan en sluiten mogelijk aan bij de wedstrijdselectie.

"We bepalen pas zaterdag of ze mee kunnen doen", aldus Schmidt. "Het hangt ervan af hoe ze zichzelf voelen of of ze zonder klachten zijn", besluit de PSV-trainer.