Slot vol lof: 'Mening dat hij Feyenoord-niveau zou missen deel ik helemaal niet'

Slot vol lof: 'Mening dat hij Feyenoord-niveau zou missen deel ik helemaal niet'

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 11:35vr 24-09-2021 om 11:35

Feyenoord-trainer Arne Slot is vol lof over Bryan Linssen en de liefde is geheel wederzijds. De dertigjarige aanvaller maakte woensdag tegen sc Heerenveen (3-1 zege) zijn honderdste Eredivisie-goal.

Linssen was vaak het mikpunt van kritiek, maar maakt dit seizoen veel indruk als spits van Feyenoord. "Dat hij het niveau zou missen, die mening deelde ik helemaal niet", wordt Slot geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Advocaat ook niet, want die stelde hem ook wekelijks op."

"We doen Linssen echt tekort als je zou zeggen dat hij het niveau niet aan zou kunnen en dat bewijst hij ook dit seizoen weer. Ik weet niet eens of ik deze woorden wel in mijn mond moet nemen want ik zie de koppen alweer voorbijkomen: 'Slot vindt niet dat Linssen tekortkomt'."

De liefde is wederzijds: Linssen is erg blij met Slot, die hem tegen PSV (0-4) nog verrassend op de bank zette. "Hij spreekt met mij, hij spreekt met iedereen. Hoe hij zijn trainingen leidt, hoe hij zijn besprekingen doet, op dat vlak is hij misschien wel de beste trainer die ik ooit heb gehad. Dit soort dingen zeg ik trouwens ook als ik op de bank zit. Zo is het gewoon."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws