'Het is leuk om Feyenoorder te zijn op dit moment, daar moeten we van genieten'

'Het is leuk om Feyenoorder te zijn op dit moment, daar moeten we van genieten'

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 23:15vr 24-09-2021 om 23:15

Jens Toornstra voelt zich op zijn gemak bij Feyenoord. De aanvallende middenvelder roemt de inbreng van Arne Slot en denkt dat de Rotterdammers dit seizoen hoge ogen kunnen gooien.

De Stadionclub legde PSV met 0-4 over de knie, speelt bij vlagen uitstekend voetbal en mag komend weekend tegen NEC voor het eerst sinds lange tijd weer voor een volle Kuip voetbllen. "Het is leuk om Feyenoorder te zijn op dit moment", stelt Toornstra in gesprek met de NOS dan ook tevreden vast.

De Leiderdorper waakt wel voor te veel optimisme. "Enthousiasme is voor een speler alleen maar mooi en daar moeten we ook zeker van genieten, maar je moet wel in je achterhoofd houden dat het ook aan ons ligt hoe lang dit gevoel gaat blijven."

Met Slot denkt Toornstra dat dat nog wel even kan duren. De rol van de trainer wordt geroemd. "Alles wat wij doen zit een gedachte achter. De oefeningen op de training zijn altijd gericht op de volgende wedstrijd. Dat doet hij heel goed. De besprekingen vind ik ook altijd indrukwekkend. Hij heeft de plank daarin nog niet misgeslagen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws