Onana rekent af met 'bullshit': 'Daar kan en wil ik me niet tegen verdedigen'

Onana rekent af met 'bullshit': 'Daar kan en wil ik me niet tegen verdedigen'

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 23:48vr 24-09-2021 om 23:48

Andre Onana wil niet reageren op alle 'bullshit' die over hem is gezegd. De keeper van Ajax zou willens en wetens zijn contract niet willen verlengen in de Johan Cruijff Arena, maar dat dat gesuggereerd wordt doet hem pijn.

In een exclusief interview met De Telegraaf gaf Onana al aan dat bijtekenen nog steeds een optie is en de verhalen die over hem de ronde doen, zijn dan ook niet waar. "Ik heb zo veel bullshit gehoord en gelezen", laat hij optekenen. 'Daar kan en wil ik me niet tegen verdedigen. God weet hoe het zit. Ik heb altijd mijn hele ziel en zaligheid gegeven en zal dat blijven doen zodra Erik ten Hag een beroep op me doet."

Fans van Ajax hoeven zich daarover geen zorgen te maken. Als de goalie moet spelen, komt alles goed. "Als het team me nodig heeft, sta ik er. I was born ready. Ik ben Ajax heel dankbaar voor de ontwikkeling die ik heb kunnen doormaken en het feit dat ik me aan de wereld heb kunnen tonen. Marc Overmars heeft me transfervrij opgehaald bij FC Barcelona met de belofte dat Ajax me kansen zou geven en zou klaarstomen voor de top. Ik vertrouwde hem en hij heeft zijn woord gehouden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws