Perez discussieert met Schmidt: 'Geen Champions League en geen koploper'

Perez discussieert met Schmidt: 'Geen Champions League en geen koploper'

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 16:31za 25-09-2021 om 16:31

Kenneth Perez en Roger Schmidt worden het niet eens over de huidige prestaties van PSV. De oefenmeester van de Eindhovenaren is tevreden, terwijl de analist van ESPN aanhaalt dat het helemaal niet zo goed gaat.

Schmidt ligt onder vuur na zijn bijzondere keuzes en wissels en dat grijpt Perez aan om de Duitser aan te spreken. "Op dit moment werkt het niet voor je", zegt hij tegen de trainer op ESPN. "Je ligt uit de Champions League, je bent geen koploper en vorig seizoen stond je zestien punten achter op Ajax."

Daar counterde de verbaasde Schmidt al snel op. "Jij hebt wel een heel negatief beeld van ons, maar oké, dat mag en dat is je baan. Of dat de waarheid is? Nee, mijn perspectief is heel anders. Ik vind dat we tot nog toe heel goed hebben gespeeld."

Daarbij haalt de Duitse oefenmeester een aantal voorbeelden aan. "We hebben in de kwalificatierondes van de Champions League een aantal keer heel goed gespeeld, we wonnen de Johan Cruijff Schaal met 4-0 van Ajax en we staan al op zes winstpartijen in de Eredivisie terwijl we AZ en Feyenoord al troffen. De waarheid ligt ergens in het midden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws