Cambuur krijgt vlak na 9-0 in Amsterdam kans op bekerrevanche tegen Ajax Amateurs

Cambuur krijgt vlak na 9-0 in Amsterdam kans op bekerrevanche tegen Ajax Amateurs

25-09-2021 23:30 Laatste update: 26-09-2021 00:19
42

SC Cambuur verloor onlangs met 9-0 van Ajax, maar krijgt in de KNVB Beker een kans op revanche: tegen de amateurtak van de Amsterdammers welteverstaan. IJsselmeervogels-spits Rydell Poepon en AFC-aanvaller Thomas Verhaar verrichten zaterdag de loting in de studio van ESPN.

De oud-profs mochten - zonder vaste gast Heinrich Welling - in totaal 54 clubs uit de koker halen. Ook de amateurclubs zijn weer van de partij, nadat zij vorig jaar ontbraken vanwege de coronapandemie. De vijf clubs die Europees voetbal spelen - Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en Vitesse - doen pas vanaf de tweede ronde mee.

Wedden

Meer odds

Naast Ajax (Amateurs)-SC Cambuur is de Brabantse clash tussen RKC Waalwijk en Willem II een in het oog springend affiche. Met NAC Breda - VVV-Venlo, FC Volendam-FC Emmen, Almere City-Go Ahead Eagles, FC Groningen-Helmond Sport, Fortuna Sittard-TOP Oss, PEC Zwolle-De Graafschap en Roda JC-FC Den Bosch staan er nog zeven confrontaties tussen profclubs op het programma. De bekerwedstrijden staan gepland voor dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 oktober.