Meijer hekelt rol arbitrage bij Feyenoord-goals: 'Zie jij hem naar de bal kijken?'

Meijer hekelt rol arbitrage bij Feyenoord-goals: 'Zie jij hem naar de bal kijken?'

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 09:21zo 26-09-2021 om 09:21

NEC-trainer Rogier Meijer baalt van het late verlies van zijn ploeg op bezoek bij Feyenoord (5-3). De oefenmeester hekelt de rol van de arbitrage bij de 3-3 en 4-3 van de Rotterdammers.

De meeste commotie ontstond na de 4-3 van Guus Til, maar ook bij de 3-3 kreeg Feyenoord volgens Meijer het voordeel van de twijfel. "De vierde man zei: NEC, maar hij gaf hem aan Feyenoord. Uiteindelijk komt daar de 3-3 uit", doelt de NEC-trainer in gesprek met ESPN op een overtreding in aanloop naar het doelpunt.

Meijer wilde na afloop van de wedstrijd niet veel kwijt over het moment voorafgaand aan de 4-3. Bryan Linssen maakte volgens de NEC-spelers een overtreding, maar na het bekijken van de beelden liet scheidsrechter Joey Kooij het doelpunt staan. "De 4-3 heb ik nog niet gezien, dus het is moeilijk oordelen voor mij", vervolgt Meijer. "Ik had niet het idee dat hij hem niet aan Feyenoord ging geven. Het VAR-scherm staat hier ongeveer tussen de toeschouwers en volgens mij ontplofte De Kuip al, dus ik had niet het idee dat ze hem tegen gingen krijgen."

Niet veel later krijgt Meijer de beelden voor het eerst te zien. Hij is duidelijk. "Zie jij Linssen naar de bal kijken? Dan kun je zeggen dat het licht is, maar hij heeft op geen enkel moment de intentie om de bal te spelen", zo sluit hij af. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Was het een overtreding van Linssen?

Ja, hij kijkt niet eens naar de bal
52%
Nee, dit was te licht
48%
(2096 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws