De VAR twijfelde en ik denk zelf dat hij hem niet durfde te geven in De Kuip

"De VAR twijfelde en ik denk zelf dat hij hem niet durfde te geven in De Kuip"

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 09:45zo 26-09-2021 om 09:45

Laatste update: zondag 26 september 2021 om 16:10zo 26-09-2021 om 16:10

Calvin Verdonk hield in zijn hoofd stiekem al rekening met een overwinning op Feyenoord. Hij maakte in de slotfase de 2-3 voor NEC, maar daarna ging het nog mis.

Verdonk werd net ingebracht door NEC-trainer Rogier Meijer en maakte zich meteen onsterfelijk. "Ik stond net in het veld en binnen een minuut kregen we de kans. Ik dacht: uithalen. En hij zat erin", zegt hij tegen de NOS. "Toen ik scoorde, keek ik naar de klok, in mijn hoofd dacht ik al dat ik de winnende had gemaakt."

Feyenoord scoorde daarna nog drie keer. Om de 3-3 en 4-3 was een hoop te doen. "Ik zei tegen Lasse Schöne al dat als ze gaan kijken, ze het meestal terugdraaien. De VAR twijfelde en ik denk zelf dat hij hem niet durfde te geven in De Kuip. Of het stadion een rol speelde? Ik denk het wel, ik denk dat hij hem niet durfde te geven", zegt Verdonk.

Desondanks heeft Verdonk een mooie avond gehad in De Kuip, zijn oude thuishaven. "Hier spelen is het mooiste dat er is, het veld lag er weer fantastisch bij. Als het publiek zich tegen je keert, ga je ook wel een stapje harder lopen. Het was een mooie avond, ondanks dat we hebben verloren."

 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens met Verdonk?

Ja
61%
Nee
39%
(1032 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws