Van Wolfswinkel verzet zich tegen eigen goal Van Beek: 'Zeg ik met hand op hart'

Van Wolfswinkel verzet zich tegen eigen goal Van Beek: 'Zeg ik met hand op hart'

26-09-2021 17:34
31

Ricky van Wolfswinkel weet het zeker: hij maakte de derde FC Twente-treffer op bezoek bij sc Heerenveen, in plaats van Sven van Beek. Laatstgenoemde kreeg het doelpunt echter op zijn naam, waardoor hij zijn eigen record aanscherpte.

Na afloop van het duel tussen Heerenveen en Twente (2-3) verschijnt Van Wolfswinkel voor de camera van ESPN. Hij is het er niet mee eens dat Van Beek de goal op zijn naam krijgt. "Ik ben het er heel erg mee oneens", stelt de spits. "Ik ben ervan overtuigd dat ik hem raak."

"Ik reken hem voor mezelf. Als het niet zo is, zou ik het ook zeggen. Ik durf met mijn hand op mijn hart te stellen dat ik de bal raakte", vervolgt een overtuigde Van Wolfswinkel. De routinier denkt dat Van Beek er hetzelfde over denkt. "Dat is denk ik ook beter voor hem", besluit Van Wolfswinkel.

Door zijn treffer in het verkeerde doel tegen Twente, staat de teller nu op acht eigen doelpunten in de Eredivisie voor Van Beek. Daarmee scherpt de verdediger zijn eigen record aan. Van Wolfswinkel was tegen Heerenveen in ieder geval goed voor de openingstreffer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie