Zirkzee hoopt op hattrick, Magallán maakt debuut voor Anderlecht

27-09-2021 08:33
7

Joshua Zirkzee maakte zondag zijn vierde doelpunt voor Anderlecht, maar beseft dat er meer in had gezeten. Zijn ploeg speelde met 2-2 gelijk tegen KV Oostende.

Anderlecht kreeg in de eerste helft grote kansen, maar stond in de rust wel met 2-0 achter. "In de eerste helft hebben we te veel kansen laten liggen. Ballen op de paal en de lat, de afgekeurde goal van Lior", zei Zirkzee volgens Het Laatste Nieuws."Als ik iets scherper ben voor doel, ga ik met een hattrick naar huis. We geven een driepunter weg."

Debuut Magallán
In de 89e minuut mocht Zirkzee moe gestreden naar de kant. In zijn plaats kwam Lisandro Magallán. De Argentijnse huurling van Ajax vierde zo zijn debuut voor Anderlecht en mocht welgeteld één minuut meespelen. De 2-2 eindstand stond na een doelpunt van Benito Raman toen al op het scorebord.