België is diep onder de indruk: 'Joshua Zirkzee is aan de bal Europese top'

België is diep onder de indruk: 'Joshua Zirkzee is aan de bal Europese top'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 11:16ma 27-09-2021 om 11:16

Joshua Zirkzee lijkt de critici in België te hebben overtuigd. De spits van Anderlecht maakte indruk in het met 2-2 gelijkgespeelde treffen met KV Oostende en nam één van de twee goals van Paars-Wit voor zijn rekening.

De van Bayern München gehuurde aanvaller heeft onze zuiderburen nog niet helemaal voor zich gewonnen, maar heeft een belangrijke stap gezet. Sporza riep hem uit tot man van de wedstrijd nadat hij met een goal er mede voor zorgde dat Anderlecht terugkwam van een 2-0 achterstand. 'Hij toonde zijn klasse met veel technische hoogstandjes, een goal en twee schoten tegen het aluminium', valt er te lezen.

Ook de verslaggever van Het Laatste Nieuws, een toonaangevende krant in België, kwam met positieve woorden. 'De voorbije weken leek het alsof Zirkzee het zwarte schaap was voor de pijnlijke uitschakeling in Europa tegen Vitesse. Dat was natuurlijk niet eerlijk. Michael Murillo (rechtsback van Anderlecht, red.), mag nog steeds voor ramptoerist spelen. Joshua Zirkzee is aan de bal Europese top.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws