Nunnely ziet eigen oom hoofdschuddend na winnende goal: 'Ik ging helemaal stuk'

Nunnely ziet eigen oom hoofdschuddend na winnende goal: 'Ik ging helemaal stuk'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 13:16ma 27-09-2021 om 13:16

Ché Nunnely kroonde zichzelf tot matchwinner tijdens Willem II - PSV, door de winnende goal voor zijn rekening te nemen. Hoewel het hele Koning Willem II Stadion uit zijn dak ging, schudde één persoon in de thuisvakken demonstratief zijn hoofd.

"Haha, ik ging helemaal stuk. Dat was mijn oom Quincy", lacht Nunnely in een interview met het Brabants Dagblad. "Hij komt uit Amsterdam, maar op de een of andere manier is hij al zijn hele leven een die-hard PSV’er." Een groot deel van de familie van Nunnely zat op de tribune en waren dolblij met zijn treffer. Ondanks dat het voetbalhart van oom Quincy huilde, was hij ook blij voor zijn neefje, te zien aan zijn gulle lach op de tribune.

"Ik pest hem altijd. Dan zeg ik: Zo lang ik bij Willem II speel, gaat PSV niet van ons winnen. Hij had voor de wedstrijd trouwens nog gezegd hij ons de overwinning alleen zou gunnen als ik zou scoren. Nou, dat is gelukt, haha." Niet alleen draagt Nunnely zijn doelpunt op aan oom Quincy. Willem II-goalie Timon Wellenreuther, die een sta-in-de-weg was voor de PSV-aanval, kan ook op complimenten van de aanvaller rekenen.

"Ik zeg je eerlijk, hij heeft voor ons deze wedstrijd gewonnen. Mijn goal was een extra beloning voor hem." Wellenreuther trad acht keer reddend op en had alleen geen antwoord op de kopbal van Eran Zahavi in de eerste helft. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws