Ziekenboeg FC Barcelona stroomt leeg: tweetal terug op trainingsveld

Ziekenboeg FC Barcelona stroomt leeg: tweetal terug op trainingsveld

27-09-2021 13:36 Laatste update: 14:19
12

Ronald Koeman beleeft een gelukkige maandagmorgen. Nadat er gisteren overtuigend gewonnen werd van Levante (3-0), volgt er vanochtend nieuws uit de ziekenboeg. Pedri en Jordi Alba hebben de groepstraining bij FC Barcelona hervat.

Dat laat FC Barcelona via de officiële kanalen weten. Spierblessures hield het duo tijdens de competitiewedstrijden tegen Granada, Cádiz en Levante langs de kant. Alba en Pedri liepen de kwetsuren op in het Champions League-duel met Bayern München (0-3). Het is nog niet bekend of het duo fit genoeg is om mee te reizen naar Lissabon, voor de Champions League-wedstrijd tegen Benfica aanstaande woensdag.

Wedden

Meer odds

Wie in elk geval meereist naar Portugal, is Koeman zelf. Hij keert terug op de bank bij Barcelona nadat hij tegen Levante een schorsing moest uitzitten. Tegen Atlético Madrid zit de Nederlandse oefenmeester overigens nog wel op de tribune, aangezien de club niet in beroep ging tegen de schorsing van twee wedstrijden.

Frenkie de Jong keert ook terug in de selectie na een absentie van één wedstrijd. De middenvelder kreeg in de wedstrijd tegen Cádiz twee keer geel en miste zodoende Levante-thuis.