Update: Messi terug in wedstrijdselectie PSG voor kraker tegen Manchester City

Update: Messi terug in wedstrijdselectie PSG voor kraker tegen Manchester City

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 12:08di 28-09-2021 om 12:08

Lionel Messi lijkt van de partij te zijn bij de Champions League-kraker tussen Paris Saint-Germain en Manchester City. De Argentijnse vedette kampte met knieklachten, maar deed maandag mee aan de afsluitende training bij PSG.

Messi moest de competitiewedstrijden tegen FC Metz (1-2 winst) en Montpellier HSC (2-0 winst) laten schieten. Maandag deed de 34-jarige linkspoot mee aan de afsluitende groepstraining voorafgaand aan het treffen met City. Het lijkt erop dat Messi op tijd fit is voor dat duel, al is het geen uitgemaakte zaak. Trainer Mauricio Pochettino heeft zijn wedstrijdselectie namelijk nog niet bekend gemaakt.

In de thuiswedstrijd tegen het Olympique Lyon van Peter Bosz liep Messi zijn knieblessure op. De 153-voudig international heeft een week de tijd gehad om te herstellen.

Messi speelt sinds deze zomer in het shirt van Paris Saint-Germain. De superster wacht na drie duels nog op zijn eerste goal voor de Parijzenaren. Tegen Lyon was Messi al een aantal keer dichtbij een treffer.

Update: Messi zit bij de selectie voor de wedstrijd tegen Manchester City. De Argentijn kan zodoende in actie komen tegen Pep Guardiola, waar hij grote successen mee behaalde. Marco Verratti keert na een blessure terug bij de 23-koppige selectie die Pochettino heeft samengesteld. Georginio Wijnaldum is ook een van de 23 namen bij Paris Saint-Germain.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws