'Dortmund stuurt 30 scouts op pad en toont interesse in Dolberg en Madueke'

'Dortmund stuurt 30 scouts op pad en toont interesse in Dolberg en Madueke'

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 08:10di 28-09-2021 om 08:10

Borussia Dortmund heeft momenteel zo'n dertig scouts aan het werk gezet om een opvolger te vinden voor Erling Haaland, meldt Sport1. Hoewel een vertrek van de Noor volgens de Bundesliga-topclub lang niet zeker is, worden mogelijke opvolgers wel in kaart gebracht.

De scouts hebben een duidelijke profielschets gekregen. De opvolger van Haaland zou tussen de 19 en 24 jaar oud moeten zijn en mag zo'n dertig tot veertig miljoen euro kosten, weet Sport1. Twee spelers springen momenteel in het oog bij Dortmund: Manchester United-aanvaller Anthony Martial én Kasper Dolberg. De 23-jarige Deen verruilde Ajax in 2019 voor twintig miljoen voor OGC Nice. Martial staat open voor een vertrek, maar zijn prijskaartje van vijftig miljoen is aan de hoge kant.

De Duitse sportzender meldt daarnaast dat Noni Madueke nog altijd in de belangstelling staat van Die Schwarzgelben. De vleugelaanvaller van PSV wordt echter meer als late opvolger van Jadon Sancho gezien. De Eindhovenaren zouden maximaal veertig miljoen euro verlangen. De vader en zaakwaarnemer van Madueke bezochten afgelopen zomer al het trainingscomplex van Dortmund.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws