SPORT: goed nieuws voor Koeman, Agüero staat voor FC Barcelona-debuut

SPORT: goed nieuws voor Koeman, Agüero staat voor FC Barcelona-debuut

28-09-2021 10:34 Laatste update: 10:36
18

FC Barcelona-aanwinst Sergio Agüero bevindt zich in de laatste fase van zijn herstel. Dat is opnieuw goed nieuws voor Ronald Koeman, die maandag Pedri en Jordi Alba al zag terugkeren vanuit de lappenmand. 

Agüero, die in de zomerse transferperiode transfervrij overkwam van Manchester City, wacht nog altijd op zijn officiële debuut voor de Catalanen. In de voorbereiding liep hij een peesblessure op in zijn rechterkuit. Volgens artsen is zijn rentree echter nabij. Het Spaanse SPORT meldt dat de Argentijn op 17 oktober voor het eerst in actie kan komen voor Barça.

Wedden

Meer odds

Die dag speelt het Barcelona van Koeman de uitwedstrijd tegen Valencia in de competitie. Als Agüero daadwerkelijk op tijd fit is voor dat duel, mist hij enkel nog Benfica-uit en de wedstrijd tegen zijn oude club Atlético Madrid van aankomend weekend. Daarna volgt een interlandbreak van vijftien dagen.

Koeman heeft zodoende weer meer keuzes in de voorhoede. Ansu Fati keerde recent terug na een blessure. In de aanval kampen alleen Martin Braithwaite en Ousmane Dembélé nog met kwetsuren.