Besiktas-beul Kappel niet blij met ESPN: Vervormd en verdraaid

Besiktas-beul Kappel niet blij met ESPN: "Vervormd en verdraaid"

28-09-2021 11:50 Laatste update: 12:01
70

Leandro Kappel komt terug van zijn eerdere uitspraken over Besiktas, waarin hij stelde dat Ajax een monsterscore zou neerzetten tegen de Turkse ploeg. De speler van Altay stelt dat ESPN zijn woorden heeft vervormd en verdraaid. 

In een interview met ESPN gaf Kappel aan dat Besiktas 'geen kans' zou hebben en dacht hij dat Ajax een soortgelijke wedstrijd als tegen Cambuur (9-0) te wachten stond. De geboren Amsterdammer geeft het Nederlandse medium er in de Turkse pers van langs. "Het deel waarin ik Besiktas lof gaf, werd niet gepubliceerd. Omdat Ajax in topvorm is en Besiktas veel geblesseerden heeft, is de situatie voor Besiktas lastig", stelt Kappel.

Wedden

Meer odds

De Altay-speler, die afgelopen weekend scoorde tegen Besiktas, eist dat de video van ESPN offline wordt gehaald. "Indien nodig, zal ik een aanklacht indienen", vertelt een boze Kappel. "Besiktas is een hele grote en bijzondere club. Ik wil dat bekend wordt dat mijn uitspraken vervormd en verdraaid zijn."

Kappel verklaart aan de Turkse pers dat Turkije 'zijn tweede land' is en dat hij geen verkeerde intenties heeft. De Nederlander speelt sinds 2016 in Turkije. Hij kwam uit voor Denizlispor, alvorens naar Altay te verkassen.