Tweetal keert terug in Barça-selectie voor treffen met Benfica, Alba nog afwezig

Tweetal keert terug in Barça-selectie voor treffen met Benfica, Alba nog afwezig

28-09-2021 12:48
4

FC Barcelona-trainer Ronald Koeman kan tegen Benfica weer beschikken over Sergi Roberto en Pedri. Het duo was niet beschikbaar tegen Levante, maar is fit genoeg om mee te reizen naar Lissabon. Jordi Alba is nog niet beschikbaar.

Pedri liep een blessure op tijdens het Champions League-treffen met Bayern München van twee weken geleden. Maandag keerde de achttienjarige Spanjaard al terug op het trainingsveld bij Barça. Nu is Pedri door de medische staf fit genoeg verklaard om mee te gaan naar Portugal. Datzelfde geldt voor Roberto, die het duel met Levante moest laten schieten vanwege buikgriep.

Wedden

Meer odds

Voor Alba komt het treffen met Benfica nog te vroeg. De ervaren linksback raakte ook geblesseerd tegen Bayern, maar hervatte maandag samen met Pedri de groepstraining. Barça gaat niet in op de afwezigheid van Alba.

Daarnaast kent de selectie van Barça weinig verrassingen. Frenkie de Jong was tegen afgelopen weekend afwezig door een schorsing, maar is woensdagavond weer van de partij. Ook Luuk de Jong en Memphis Depay behoren tot de selectie van Koeman.