Dumfries en De Vrij worstelen met Shakhtar, trieste aftocht voor ex-Ajacied Traoré

Dumfries en De Vrij worstelen met Shakhtar, trieste aftocht voor ex-Ajacied Traoré

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 20:36di 28-09-2021 om 20:36

Stefan de Vrij en Denzel Dumfries beleven geen vliegende Champions League-start met Internazionale. De twee Oranje-internationals speelden dinsdag negentig minuten mee tegen Shakhtar Donetsk, maar bleven op 0-0 steken: de Nerazurri hebben één punt gepakt in hun eerste twee poulewedstrijden.

De deze zomer bij Ajax opgepikte Lassina Traoré startte bij Shakhtar, maar zijn wedstrijd zat er al na tien minuten op. De Burkinees werd hard geraakt in een duel met de fanatiek inkomende Dumfries, liep een ogenschijnlijk zware knieblessure op en moest per brancard van het veld af.

Kort na de trieste aftocht van Traoré kwam Inter het dichtst in de buurt van een doelpunt: Nicolò Barella trof echter de lat. Opwinding voor de goals kwam er pas weer in de absolute slotfase. Dumfries liep nog tegen een gele kaart aan, Joaquin Correa en De Vrij dwongen Andriy Pyatov tot knappe saves, maar de regerend Serie A-kampioen moest het in speelstad Kiev doen met een punt.

Beide clubs staan nu op één punt na twee wedstrijden. Real Madrid en Sheriff Tiraspol wonnen allebei in de eerste speelronde en strijden vanaf 21.00 uur om de koppositie in Groep D.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws