Gravenberch lacht hartelijk om kritiek: Als Marco dat zegt... Dan zegt hij dat.

Gravenberch lacht hartelijk om kritiek: "Als Marco dat zegt... Dan zegt hij dat."

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 23:24di 28-09-2021 om 23:24

Ryan Gravenberch was zondagavond gespreksonderwerp bij Rondo, maar trekt zich daar niets van aan. Marco van Basten was kritisch op de jonge Ajacied, naar aanleiding van een recent interview.

"Als we zo snel op voorsprong komen, vind ik het moeilijk om die focus nog te behouden. Ik word dan een beetje te gemakzuchtig", had Gravenberch na de midweekse 0-5 zege op Fortuna Sittard laten weten. Ziggo Sport-analist Van Basten vond het ongepaste teksten voor een jonge speler. "Deze komt net kijken: hoeveel goede wedstrijden heeft hij nou gespeeld?", aldus San Marco.

Gravenberch zelf kan er wel om lachen, wanneer die kritiek na Ajax-Besiktas (2-0) ter sprake komt. "Weet je wat het is? Ik blijf gewoon altijd open en eerlijk, ik zeg gewoon alles wat in me opkomt", reageert hij in gesprek met Ziggo Sport. "Als speler krijg je altijd kritiek, je moet ermee leren omgaan. Als Marco dat zegt... Dan zegt hij dat." De achtvoudig Oranje-international krijgt het advies om Van Basten 'lekker te laten lullen' en neemt dat ter harte. "Die mag zeggen wat hij wil", aldus Gravenberch met een brede lach.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws