Messi vertelt over samenwerking met Mbappé en Neymar: 'Moeten allemaal groeien'

Messi vertelt over samenwerking met Mbappé en Neymar: 'Moeten allemaal groeien'

29-09-2021 08:34
13

Lionel Messi is 'heel blij' met zijn eerste goal in het shirt van Paris Saint-Germain. De 34-jarige Argentijn merkt dat hij zich steeds meer aanpast aan zijn nieuwe omgeving in Parijs. Messi is er ook van overtuigd dat zijn samenwerking met Neymar en Kylian Mbappé steeds beter wordt.

Dinsdagavond nam PSG het in eigen huis op tegen Manchester City. Messi maakte op fraaie wijze zijn eerste goal voor de Parijzenaren, die mede daardoor met 2-0 wonnen. "Voor ons was het heel belangrijk om deze wedstrijd te winnen na ons gelijkspel tegen Club Brugge", vertelt Messi tegenover Canal Plus. "Ik ben heel blij dat ik heb gescoord."

Wedden

Meer odds

"Ik speelde de laatste tijd weinig", vervolgt Messi, die recent kampte met een lichte knieblessure. "Dit was pas mijn tweede wedstrijd in het Parc des Princes. Beetje bij beetje kan ik me aanpassen aan mijn nieuwe team en aan mijn ploeggenoten. Het is belangrijk om te blijven winnen en groeien."

Vervolgens wordt Messi gevraagd naar zijn samenwerking met Neymar en Mbappé, met wie hij een nieuw supertrio vormt. "Hoe meer we samenspelen, hoe beter het zal worden", stelt de linkspoot. "We moeten allemaal groeien en ons niveau verhogen."