Malen kan geluk niet op: 'het geeft een ongelooflijk gevoel, ik ben erg blij'

Malen kan geluk niet op: 'het geeft een ongelooflijk gevoel, ik ben erg blij'

Gepubliceerd: woensdag 29 september 2021 om 09:22wo 29-09-2021 om 09:22

Donyell Malen kan zijn geluk niet op na zijn eerste doelpunt in dienst van Borussia Dortmund. Trainer Marco Rose is ook blij met de treffer van zijn pupil. De 45-jarige oefenmeester ziet dat het belangrijk was voor Malen om te scoren.

Door de treffer van Malen won Dortmund met 1-0 van Sporting Portugal. "Hier leef je voor als spits", vertelt de Nederlandse spits bij Amazon Prime over zijn goal. "Het is belangrijk om je eerste doelpunt te maken. Ik kan op dit moment niet gelukkiger zijn, het geeft een ongelofelijk gevoel. Ik ben erg blij dat ik gescoord heb en het team op deze manier heb kunnen helpen."

Trainer Rose vertelt na de overwinning op Sporting over Malen, die door de UEFA werd uitgeroepen tot Man of the Match. "Ik moet waarschijnlijk praten over Donyell. Hij leverde. Dit was belangrijk voor die jongen", wordt Rose geciteerd door Kicker.

Na de overwinning bezet Dortmund de tweede plek in Groep C van de Champions League. Ajax gaat aan kop met evenveel punten en een beter doelsaldo. Over drie weken staan de twee ploegen tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws