Letsch legt uit waarom hij Tannane uit de selectie van Vitesse heeft gezet

Letsch legt uit waarom hij Tannane uit de selectie van Vitesse heeft gezet

29-09-2021 14:16 Laatste update: 14:45
118

Vitesse-trainer Thomas Letsch heeft Oussama Tannane buiten zijn selectie gelaten vanwege een gebrek aan focus. De Marokkaanse spelmaker moet naast het duel met Stade Rennais ook het treffen met Feyenoord missen.

Woensdagmiddag werd bekend dat Tannane tegen Rennes op de tribune zit. Voorafgaand aan dat duel geeft Letsch tekst en uitleg over die beslissing. "Hij is momenteel geen basisspeler voor mij. De laatste dagen had ik niet het gevoel dat hij gefocust is voor deze rol", laat de Duitse oefenmeester optekenen door De Telegraaf. "Daarom heb ik hem buiten de selectie gelaten."

Tannane zal niet alleen het treffen met Rennes missen, zo maakt Letsch duidelijk. "Tannane is niet alleen buiten de selectie gelaten voor het duel met Stade Rennes, maar ook voor het duel met Feyenoord", stelt hij. "We zien elkaar maandag pas weer."

Afgelopen weekend zat Tannane nog negentig minuten lang op de bank tegen Fortuna Sittard, omdat hij Letsch 'niet kon helpen'. Nu mag hij dus niet aanwezig zijn bij de grote wedstrijden tegen Rennes en Feyenoord.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie