Feyenoorder Kökcü niet eens met kritiek: 'Valt wel mee voor mijn gevoel'

Feyenoorder Kökcü niet eens met kritiek: 'Valt wel mee voor mijn gevoel'

Gepubliceerd: woensdag 29 september 2021 om 15:01wo 29-09-2021 om 15:01

Orkun Kökcü vindt de kritiek dat hij te veel balverlies lijdt niet terecht. De Turkse middenvelder speelt sinds dit seizoen als spelverdeler bij Feyenoord en ziet dat die rol hem steeds beter afgaat.

"Vanaf het begin van dit seizoen heeft de trainer me daar neergezet", begint Kökcü over zijn nieuwe rol op het Feyenoord-middenveld tegenover de clubkanalen. "Hij gaf toen al aan wat beter moest bij mij. Voor die positie moet ik vaster aan de bal zijn. Voor mijn gevoel ben ik dat steeds meer."

"In de Eredivisie zit ik tegen de negentig procent passnauwkeurigheid aan", vervolgt Kökcü. "Ik lees af en toe wel dingen over dat ik veel balverlies lijd. Voor mijn gevoel valt het wel mee. Ik weet wat ik kan op deze positie en dat laat ik ook zien, blijkt uit de statistieken."

Kökcü voetbalt dit seizoen ook meer naar voren. "Binnen de club wordt wel altijd gezegd dat ik de oplossing naar voren zoek. Af en toe speel ik nog wel een balletje op safe. Maar hoe het nu gaat kan ik op voortborduren", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws