Buitenspel: Legioen haalt 'El Bombástico' naar De Kuip voor Feyenoord - Ajax

Buitenspel: Legioen haalt 'El Bombástico' naar De Kuip voor Feyenoord - Ajax

30-09-2021 15:52 Laatste update: 15:54
76

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Legioen haalt 'El Bombástico' naar De Kuip
Ignacio Ostertag, alias El Bombástico, komt naar Nederland. De Argentijnse Feyenoord-fan, die op zijn sociale kanalen beelden van zijn club steevast van enthousiast Spaans commentaar voorziet, zal in december de Klassieker bij gaan wonen. Daar wordt voor betaald door mede-Feyenoorders, die reageerden op een crowdfundingsactie. De vliegreis vanuit Argentinië, het hotel in Rotterdam en de wedstrijdkaart worden allemaal betaald.

Wedden

Meer odds

Er was tweeduizend euro nodig om 'El Bombástico' naar Rotterdam te halen en dat bedrag was binnen 24 uur verzameld. Tegenover RTV Rijnmond laat de hoofdpersoon zelf weten in de wolken te zijn dat hij voor het eerst naar De Kuip mag komen. In het dagelijks leven is hij advocaat, maar heeft hij niet genoeg zekerheid om een reis naar Nederland te betalen. Dat is dus nu voor hem gedaan en daar maakt hij zeer dankbaar gebruik van.