AD: Arnesen gaat 65ste verjaardag opfleuren met nieuw Feyenoord-contract

AD: Arnesen gaat 65ste verjaardag opfleuren met nieuw Feyenoord-contract

01-10-2021 07:32
21

Feyenoord-directeur Frank Arnesen mocht donderdag zijn 65ste verjaardag vieren, maar lijkt nog lang niet met pensioen te gaan. Volgens het Algemeen Dagblad staat de Deen op het punt om bij te tekenen in De Kuip.

Arnesen loopt al jarenlang mee: nadat hij als speler uitkwam voor onder meer Ajax en PSV, trad hij in de jaren negentig al bij PSV in dienst als technisch directeur. Na dienstverbanden bij onder meer Chelsea, Hamburger SV en Anderlecht kwam hij eind 2019 bij Feyenoord terecht, als opvolger van Martin van Geel. Zijn contract loopt bijna af, maar het AD weet op basis van 'insiders' te melden dat Arnesen binnenkort gaat bijtekenen.

Sinds de komst van de Deen is het – mede door de coronacrisis en de daaruit voortkomende financiële problemen – zelden rustig geweest in De Kuip, maar Feyenoord lijkt de zaken dit seizoen aardig voor elkaar te hebben. Na de komst van trainer Arne Slot werden vijf van de eerste zes competitieduels gewonnen en de Stadionclub maakte donderdag ook indruk in het Conference League-duel met Slavia Praag. 'De club en Arnesen zijn tevreden met alle ontwikkelingen', concludeert het AD dan ook.