Meer video’s

Antony maakt indruk op Duitse pers: 'Wereld van verschil tussen die twee'

Gepubliceerd: wo 20 oktober 2021 om 07:00

Laatste update: wo 20 oktober 2021 om 07:55

Ajax kan na zijn imponerende thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund alleen maar op lovende teksten van de Duitse pers rekenen. VoetbalPrimeur sprak na afloop twee meegereisde journalisten: Jürgen Koers van Ruhr Nachrichten en Marian Laske van Funke Sport.

Laske was voor het eerst in de Johan Cruijff Arena, vertelt hij voor de VP-microfoon. "De supporters waren geweldig, het voetbal van Ajax was prachtig: it was fun." Antony was de Ajacied die de meeste indruk maakte op beide journalisten. "Die jongen op de rechterflank, prachtige speler", aldus Koers. "Hij heeft de snelheid, maar ziet ook zijn ploeggenoten staan. Hij speelde bij Brazilië O23 nog samen met Reinier van Borussia Dortmund, (die dinsdag negentig minuten op de bank bleef zitten, red.) maar er zit qua klasse een wereld van verschil tussen die twee."

Ajax heeft met negen punten uit drie wedstrijden een perfecte Champions League-start achter de rug en beide journalisten denken dat de Amsterdammers hun huidige koppositie in de groep vast gaan houden. "Ja, Ajax eindigt als eerste. Je hebt kunnen zien dat ze een beter team zijn dan Borussia Dortmund", aldus Laske. Koers sluit zich hierbij aan en was onaangenaam verrast door de lichaamshouding van de gasten. "Ze wekten niet de indruk dat ze er tot de laatste minuut voor wilden gaan en zich terug wilden knokken. Dat is een probleem waar ze een oplossing voor moeten vinden, anders gaan ze helemaal niets winnen."

Voor app-gebruikers: check de YouTube-video hier!

Poll

Houdt Ajax Borussia Dortmund onder zich in de poule?

Ja
90%
Nee
10%
(5669 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws