Uitgelaten Feyenoord-fans: "Wat is zo'n Champions League nou waard?"

21-10-2021 23:48 Laatste update: 23:52
142

Na de Conference League-wedstrijd Feyenoord-Union Berlin (3-1) zit de sfeer er goed in rondom De Kuip. De Stadionclub is na drie van de zes speelrondes hard op weg naar Europese overwintering, maar een enkele fan durft in gesprek met onze man ter plaatse al veel verder te kijken.

Tygo van Marion
ROTTERDAM

Feyenoord staat met zeven punten uit drie wedstrijden eerste in zijn poule, naaste belager Maccabi Haifa staat al op drie punten. "Geweldig was het toch, of niet? Met een fantastische Sinisterra, verreweg de beste man", laat één van de fans weten. Een ander droomt al van de eerste Conference League-eindstrijd in Tirana. "We spelen gewoon fantastisch. Als je zo doorgaat, win je gewoon de CL: we noemen het gewoon Champions League en we gaan hem gewoon pakken." Een enkeling blijft echter met beide benen op de grond staan. "Dromen moet je altijd hebben, laten we tevreden zijn als ze overwinteren..."

Een andere Feyenoord-fan zag 'die club uit de hoofdstad' dinsdag winnen van een andere Duitse club, Borussia Dortmund. "Die zijn heel blij met een overwinning in de Champions League. Maar dan voel je zo'n overwinning in de Conference League... Wat is zo'n Champions League nou waard? Als je de halve finale in de Conference League haalt, is het veel meer waard dan zo'n groepsoverwinning in de Champions League", beredeneert hij.

Voor app-gebruikers: check de video via ons YouTube-kanaal!